VPLIV GLASBE NA VODNE KRISTALE

Zvok, glasba in besede imajo pozitiven vpliv na tvorbo vodnih kristalov!

Dr. Masaru Emoto, zdravnik alternativne medicine z Japonske, je izvedel številne poskuse z vodnimi kristali in ugotovil, da imajo besede in glasba pozitivne učinke na tvorbo vodnih kristalov. Med svojimi poizkusi je več posod napolnil z vodo, vanje napisal ali vtisnil različne misli in zvoke, jih zamrznil in s posebno tehnologijo fotografiral nastale kristale v zamrznjeni vodi. Kjer je dr. Emoto uporabil lepe besede, na primer ljubezen in hvaležnost, so nastali čudoviti kristali in obratno popačeni, kjer je uporabljal besede z negativno konotacijo.
Njegove ugotovitve kažejo, da lahko pisane in izgovorjene besede dejansko vplivajo na vodo. Kaj pa glasba?

Dr. Emoto je opravil tudi eksperimente vpliva glasbe na tvorbo vodnih kristalov. Posodo z vodo je postavil med dva zvočnika in za nekaj časa vključil določeno glasbo, potem pa vodo zamrznil in jo fotografiral. Klasična glasba Beethovena in Bacha je na vodi ustvarila čudovite vodne kristale. Prav tako so bili kristali neverjetno lepi pod učinkom Tibetanske sutre in Kawachi folk plesne glasbe, manj ugodni pa pod vplivom metal in rock glasbe.

Glasba ima dejansko pozitivne učinke na tvorbo vodnih kristalov. Ti zdravilni učinki se prenašajo tudi na druge fizične snovi, na primer na steklo. Pozitivne vibracije iz stekla se tako prenašajo na vodo, ki jo popijemo iz kozarcev COVENTINA in se vnesejo v naše telo, ki je tudi samo sestavljeno iz 70 odstotkov vode.

Kozarci COVENTINA so med postopkom izdelave izpostavljeni klasični glasbi Beethovna in Bacha.

KOZARCI COVENTINA SO MED POSTOPKOM IZDELAVE IZPOSTAVLJENI KLASIČNI GLASBI IN ZATO JE TA POZITIVNA VIBRACIJA GLASBE VGNEZDENA V SLEKLO IN SE PRENAŠA NA VODO, KI JO PIJETE.

KONTAKTNI OBRAZEC
[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder