ŽIVLJENJSKA, UNIVERZALNA ALI KOZMIČNA ENERGIJA

Orgonska energija je življenjska, univerzalna ali kozmična energija, ki jo skozi zgodovino in različne tradicije srečamo pod imeni, kot so prana v Indiji, chi na Kitajskem, qi na Japonskem, astralna svetloba v judovski kabali, Pitagora je to energijo poimenoval svetlobno telo, Paracelsius arqueo ali vitalno energijo, Kilner pa jo je predstavil kot auro.

To je energija s katero smo obdani vsepovsod, še posebej v naravi, vendar današnji način življenja, veliko stresa in pomanjkanje časa zase, privede do motenj v pretoku energije in do energetskih blokad, kar se odraža v slabem fizičnem in psihičnem počutju. Orgonska ali univerzalna življenjska energija nam je na voljo vsepovsod, vendar z načinom življenja zaviramo njeno sprejemanje  in razporejanje v svoje telo. Zdravi smo, ko nas univerzalna energija prežema in se v našem telesu pretaka uravnoteženo ter v zadostni količini.

Danes jo pogosto opredeljujemo kot orgonsko energijo ali bioenergijo, kakor jo je poimenoval in predstavil Wilhelm Reich. Tekom svojega dela je razvil orgonite. To so je generatorji ali transformatorji življenjske – orgonske energije. Obnašajo se kot akumulator, ki vase srkajo vso energijo in jo skozi  orgonitno osnovo transformirajo v čisto orgonsko, življenjsko energijo. S pomočjo orgonitov harmoniziramo tako prostor v katerem živimo, kot tudi naša telesa. Kozarci COVENTINA so obdelani z orgonskimi topovi in informacijo z vodo, ki se nahaja v kozarcu prenesejo v naše telo, zato se naše telo po zaužitju te vode napolni s čisto življenjsko energijo in postopoma odpravlja blokade na fizičnem, umskem in duhovnem nivoju.

  • Rdeča krvnička v našem telesu je najmanjši, nam znan, orgonski akumulator. V svojem jedru ima mineralno železo, obdano z biološkim materialom. Biološki material privlači okoljski orgon, ki ga železo odbija. V rdeči krvnički se nahaja naša vitalnost, pomanjkanje železa v krvi pa je informacijsko gledano pomanjkanje akumulatorjev življenjske energije in s tem vitalnosti. V kolikor damo rdečo krvničko pod elektronski mikroskop, le-ta v svojem jedru modro žari. Vemo, da je to od orgonske- življenjske energije.

Orgonski topovi….

  • Leta 1986 so znanstveniki na Univerzi v Marburgu v Nemčiji objavili rezultate študije, ki je pokazala, da 30-minutni tretma z orgonskim akumulatorjem povzroči pozitivne psiho-fizične učinke in s tem potrdili predpostavke dr. Reicha.

ENERGETSKO OBOGATENI KOZARCI IN VRČI COVENTINA BODO NA VODO, KI JO PIJETE, PRENESLI INFORMACIJO O ORGONSKI ENERGIJI, TA INFORMACIJA PA BO PREKO VODE PREŠLA V VAŠE TELO.
KONTAKTNI OBRAZEC
[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder